opc_loader

Wensenlijst

Bijzettafels

BIJZETTAFELS

Home Delight, bijzettafel, tafel, staal, glas, tafeltjes


Bijzettafels zijn een onmisbaar item voor uw interieur. Naast je bank, bureau, fauteuil ... kun je hem zelfs als nachtkastje gebruiken. Je kunt nooit genoeg hebben van deze handige bijzettafels. Shop je bijzettafels bij Home Delight en laat je inspireren.

Resultaat:1
Resultaat:1

Met een bijzettafel kun je alle kanten op!

Bijzettafels zijn multi inzetbaar. Zet een wat hogere langere tafel in je hal en decoreer het geheel af met een mooie spiegel, zo creëer je een gastvrije sfeer in je hal. Of gebruik een bijzettafel in je slaapkamer als nachtkastje, een subtiel lampje erop en wat accessoires en je bent helemaal klaar. En ben je gek op planten en groen in je interieur, gebruik een mooi tafeltje als plantentafel, combineer verschillende planten en potten met elkaar voor een echt fris en groen interieur.

          

Welke stijl kies jij?

De vorm van je bijzettafel bepaald mede de stijl van je interieur, ga je voor een vierkante bijzettafel of voor een rechthoekige bijzettafel dan kies je dus voor strakkere lijnen. In een modern interieur horen moderne bijzettafels, ga dan voor een stoer metalen frame met glazen blad. Wil je een wat zachtere look, ga dan voor een ronde bijzettafel. Combineer meerdere ronde tafeltjes in verschillende formaten en kleuren bij elkaar voor een extra speels effect.