Doorgaan naar inhoud

Retourinformatie

Altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet.

1. Bij Home Delight kun je artikelen binnen 14 dagen retourneren. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@homedelight.nl als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

2. De artikelen dienen voor zover mogelijk in orginele verpakking, ongebruikt en met orginele labels geretourneerd te worden. Bewaar het verzendbewijs goed zodat je altijd kunt aantonen dat het verzonden is.

3. Stuur het artikel binnen 14 dagen retour. Zorg voor voldoende frankering voor het pakket. Let op!  De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de koper.

4. Wanneer wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

 
Je kunt het artikel retour sturen naar:
Home Delight B.V
Postbus
 954
1180 AZ AMSTELVEEN


Herroepingsrecht
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Home Delight B.V. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@homedelight.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Je dient daarbij een volledig ingevuld herroepingsformulier mee te sturen die onderaan deze pagina te downloaden is.