opc_loader

Wensenlijst

Botanisch interieur


 Botanisch interieur.

Een botanisch interieur geeft je rust en zorgt voor een relaxte sfeer in huis. In een botanisch interieur gebruik je natuurlijke, subtiele en sfeervolle interieuraccessoires. Dit in combinatie met veel groen in planten en decoratie. Breng al je favoriete planten naar binnen en omgeef je in een levendige ruimte vol positieve energie!
 

 


Go green!

Planten zijn niet meer uit het interieur weg te denken. De populariteit van de verschillende soorten planten veranderen in de loop der jaren, denk bijvoorbeeld aan de nu heel populaire pannekoekenplant. Maar planten opzich blijven altijd populair in het interieur, ze zorgen voor een beter klimaat in huis, geven je rust en werken stressverlagend.
 

 


Botanisch interieur.

De toepassing van een botanisch interieur kan erg verschillen. Ga je voor een groot statement doormiddel van een grote plant, zet je verschillende potten bij elkaar voor een kas gevoel of ga je voor een subtiel effect door een enkel vaasje te gebruiken met een mooie bloem. Laat je goed informeren bij een bloemenspeciaalzaak of een tuincentrum voordat je een plant ergens neer zet, heeft de plant veel of weinig water nodig, veel of weinig schaduw? Geef je interieur een botanische makeover en creëer een levendig interieur.


SHOP THE LOOK

Resultaat:1
Resultaat:1